Gustaf Sjökvists kammarkör

Nya vägar

Det är i skrivande stund fortfarande sommarvarmt men höstsäsongen är igång. Redan söndagen den 1 oktober har vi vår första konsert där Karin Boyes fantastiska …

Nya vägar

Vi söker sångare i alla stämmor

Har du gedigen kör- och notläsningsvana och vill sjunga i en av Sveriges främsta kammarkörer, eller känner du någon som passar in på denna beskrivning? Vi behöver förstärkning i alla stämmor!

Vi möter våren, sjunger svensk nationalopera, Händels Dixit Dominus och åker på turné med Lill Lindfors

Vårkonserten innehåller förutom välkända vårsånger några spännande och klangfulla verk för kör och elektronik. I juni deltar vi i ett konsertant framförande av operan Gustaf Wasa på Konserthuset och sjunger därefter Händels Dixit Dominus i Högalidskyrkan. Innan hösten drar igång på allvar så åker vi på turné med Lill Lindfors med konserter i Stockholm, Göteborg och Linköping. Varmt välkomna!

Kom, världens tröst

Vi inleder konsertsäsongen 2023 tillsammans med barytonen Jakob Högström och pianisten Johan Ullén med ett underbart romantiskt program där Max Reger och Johannes Brahms står för höjdpunkterna.

Adventstid

Varje söndag i advent kommer vi att släppa en nyinspelad sång, alla under ledning av Florian Benfer – stay tuned!

Snart är advent!

Hösten rusar förbi, och det milda vädret till trots är december snart här och julen närmar sig. Vi sjunger in advent i Ersta kyrka och bjuder in till en stämningsfull kvällskonsert 27 november.

Nytt verksamhetsår – nya konserter!

Efter en intensiv vårtermin ser vi nu mycket fram emot en ny konsertsäsong! Vi börjar första helgen i oktober, i konsertkalendern hittar du alla höstens konserter.

Svensk Musikvår, Jan Lundgren och Lill Lindfors

Nu är vi igång på allvar med vårens program. Två konserter inom ramen för Svensk Musikvår med uruppföranden och radioinspelning, därefter delar vi scen med Jan Lundgren i Grünewaldsalen följt av turné med Lill Lindfors.